Të fundit

Shqiprim Musliu: Falemnderit që me votën tuaj mundësuat që LPD të jetë subjekti i parë né Bujanoc

Shqiprim Musliu: Falemnderit që me votën tuaj mundësuat që LPD të jetë subjekti i parë né Bujanoc

“Të dashur qytetarë

Ju, që besuat dhe na u bashkuat në rrugën e nderit, e bëtë të mundur që LPD të jetë SUBJEKTI I PARË në komunën e Bujanocit.

Ju falënderojmë nga zemra secilin, veç e veç, për mbështetjen e jashtëzakonshme.

Ashtu siç ua kemi dhënë fjalën – do t’iu shërbejmë me nder dhe do t’ju bëjmë krenarë të gjithëve! ❤️🙏” ka shkruar Musliu