Të fundit

Shqiprim Arifi: Për keqardhje çka ka bërë Kosova për Luginën e Preshevës për 20 vite

Kryetari i APN-së, Shqiprim Arifi gjatë një interviste të tij për emisionin “Prime”, është shprehur se Kosova për 20 vite ka përdorur Luginën e Preshevës për makiazh dhe konsum politik, transmeton Ministria e Lajmeve.

“ Ne kemi pothuajae pesë vite që i kemi bërë kërkesë ndaj Kosovës për Fondin Kombëtar të Solidaritetit, tash këtë vit Qeveria “Kurti2” ka ndarë dy milion euro, ndërsa Edi Rama ska ndarë ende asgjë, 70 milion euro hyn në Kosovë qe 15 vite, ndërsa ne për herë të parë po i marrin 2 milion euro, ok faleminderit por unë kamë vite që kërkoj ndërtimin e një spitali për Luginë të Preshevës”- potencoi Shqiprim Arifi.

Intervista e plotë në vegëzën e më poshtme :

VIDEO