Lajme

Shpend Ahmeti: Nga 1 maji fillok Transporto Publik Prishtine-Aeroport-Prishtine

Kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, sot bëri të ditur lajmin, se nga 1 maji do të filloj linja e rregullt e Trasportit Publik Prishtinë-Aeroport-Prishtinë.

Kryetari Ahemti njoftoi qetetarët e Proshtinës para pak castesh.

Ky është postimi i tij në facebook:

Lajm i mirë!

Prej nesër (1 maj) fillon linja e rregullt e Transportit Publik Prishtinë – Aeroport – Prishtinë.

Nisja nga Prishtina dhe Aeroporti do të jetë çdo orë duke filluar nga ora 03:00 e mëngjesit dhe çmimi i biletës do të jetë 3 euro.

Nisja është nga Stacioni i Autobusëve dhe Autobusi do të niset deri në qendër për ti mbledhur udhëtaret në rrugën Xhorxh Bush te Katedralja dhe te Pallati i Rinisë.