Të fundit

Shoqata Vizioni në bashkepunim me Këshillin Nacional Shqiptar i dorzuan maska mbrojtëse SH.M ” Sezai Surroi “

Vizioni për zhvillim dhe kooperim në bashkepunim me Këshillin Nacional Shqiptar i dorzuan maska mbrojtëse SH.M ” Sezai Surroi ”

Sot gjatë ditës në shkollën e mesme ” Sezai Surroi ” në Bujanoc kryetari i Shoqatës Vizioni për zhvillim dhe kooperim z.Shefki Jonuzi , koordinatori z.Lulzim Miftari në bashkëpunim me KNSH zv.kryetarin e saj z.Enver Memetin i dorzuan maskat mbrojtëse për gjithë maturantet e shkollës mesme ” Sezai Surroi ” ,na mirpriti drejtori z.Zejni Fejzullahu.