Të fundit

Serbi nga Vranja pranon fenë islame në xhaminë e Stacionit Hekurudhor në Preshevë

Një i ri nga Vranja i cili quhet Villiams sot ka pranuar fenë islame në xhaminë e Stacionit Hekurudhor në Preshevë

Lajmin në rrjetin social e ka publikuar imami i xhamisë Mehmet Sahiti, i cili dhe ia ka shqiptuar shahedetin dhe ia ka treguar kushtet e Islamit.

Në njoftim thuhet se i riu Villiams në Islam është konvertuar me vullnet të lirë.

Më posht mund ta ndiqni edhe videon e publikuar nga imami Sahiti :