LajmeTë fundit

Komuna e Preshevës përfiton 2 milion dinarë nga Ministria e Ndërtimit, Komunikacionit dhe Infrastrukturës

Komuna e Preshevës përfiton 2 milion dinarë nga Ministria e Ndërtimit, Komunikacionit dhe Infrastrukturës!

Komuna e Preshevës nëpërmjet Zyrës për Zhvillim Ekonomik Lokal ka përfituar 2 milion dinarë për financimin e hartimit të planit hapësinorë, në kuadër të konkursit për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme nga Buxheti i Rep. së Serbise për bashkëfinancimin e hartimit të dokumenteve planore.