LajmeTë fundit

Seanca e Kuvendit Komunal do te mbahet me date 18 mars, dite e hene

Seanca e Kuvendit Komunal ne Presheve, me c’raste te shtyrjes se mbarvajtjes qe ishte caktuar te mbahej gjate dites se djeshme eshte shtyre per diten e hene.

Vlen te theksohet se arsyet e shtyrjes ende jane te paqarta per opinion publik, por nje gje tashme eshte e qarte se pushteti ne KK Komunal eshte me numra minimal, e qe nenkupton nese ndodh te mungoj ndonje perfaqesues, i keshilltareve te shumices atehere vjen deri te mosbajtja e seances e Kuvendit Komunal ne komunen e Presheves.

Gjithashtu, Ministria Lajmeve ka mesuar se televizionet si RTV-Presheva dhe TVAldi nuk kane shprehur interesim per te transmetuar zhvillimin e seances qe do te mbahet me date 18 mars dite e hene.