Të fundit

Seanca e Kuvendit Komunal do të mbahet më 13 mars 2019

Sot siç dihej në orën 12:00 ishte paraparë që të zhvillohet seanca e II-të e Kuvendit Komual në Preshevë.

Megjithatë, seanca e Kuvendit Komunal do të mbahet më 13 mars 2019 ditë e mërkurë

Nuk dihen ende arsyet kryesore për mos mbajtjen e seances, por Rtv Aldi ka mësuar se kryetarit të Kuvendit z.Sami Saliu i ka ndodhur një rast vdekje dhe ai nuk eshte i gatshëm për mbarvajtjen e seancës për sot, konsiderojmë se një mungesë e tillë e pamundëson zhvillimin e Kuvendit Komunal, sepse siç dihet pozita ne Kuvend është me numer minimal dhe nëse ndodhin mungesa të këllishtarëve të pozitës, gjithashtu mund te kemi raste të njejta si rastin që ndodhi sot me kryesusin e Kuvendit Komunal.