Të fundit

Sasha Nedeljkoviq emërohet shef i ri i Drejtorisë së Policisë së Vranjës

Sasha Nedeljkoviq, ish-shefi i Departamentit të Krimit Ekonomik, me vendim të ministrit të Policisë është emëruar shef i ri i Administratës së Policisë në Vranjë.

Ai do të zëvendësojë Igor Zhivkoviqin, i cili u zëvendësua të hënën.

Sasha Nedeljkovic u lind në vitin 1972 në Vranjë, ku mbaroi shkollën fillore dhe të mesme ekonomike dhe tregtare.

Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Prishtinë në vitin 1997.

Dy vjet më vonë, ai u punësua në JP PTT Srbija.

Nga viti 2001 është i punësuar në Drejtorinë e Policisë së Vranjës, fillimisht si inspektor për shuarjen e krimit ekonomik.

Pas kësaj, në vitin 2007, ai u zgjodh në krye të Departamentit për Luftimin e Krimit Ekonomik.

Në periudhën 2016-2018, në kohën kur po ndodhte degradimi më i madh i stafit të Vranjës në procesin e sistematizimit të vendeve të punës në Drejtorinë e Policisë së Vranjës, Nedeljkoviq u shkarkua dhe u emërua udhëheqës i grupit të inspektorëve në Vladiçin Han.

Para kësaj, së bashku me Zhivkoviqin dhe komandantin e Stacionit Policor në Preshevë, Marjan Petroviq, njihej si kandidat për shef të Policisë së Vranjës.