LajmeTë fundit

Sami Salihu: Takim miqësor me bashkathetarët në Zvicër

Të nderuar bashkatdhetar të diasporës, Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës e njëherit edhe kryetar i “Lëvizjes për Reforma” – Sami Salihu, të shtunën do te jetë në Zvicër, ku do të ketë një takim miqësor.
Takimi mbahet të shtunën me datë 26.10.2019, ora 18:00, në adresën: Graüsbäustrasse 5
9430 St.Margarethen /SG.“Gleis Club.
Takimi do të jetë nën frymën eksluzive, vëllazërore ku do ti shkëmbejmë eksperiencat tona, mundësitë për jetësimin e potencialit të diasporës, si dhe problematika të ndryshme.
Ardhja juaj do ta nderoj kete takim.