LajmeTë fundit

Pritje tē gjata në pikën kufitare “Dheu i Bardhë”

– Në Kufiri “Dheu i Bardhë” nga ana e Serbisë, policia kufitare ka instaluar sistem të ri evidentimi të qarkullimit udhëtarëve dhe mallërave e cila si pasojë po shkakton kolona dhe pritje të gjata.- Prandaj, gjithë Ju që lëvizni përmes këtij #Vendëkalimi (Serbi↔️Kosovë) është mirë të përgaditeni për pritje pavarësisht se gjindemi jashta sezonit veror.- Sipas deklaratës të një zyrtari serb nga ky Vendëkalim Kufitar, ka gjasa që kjo masë Administrative të jetë e përkohshme, përndryshe nëse mbeter në fuqi afatgjate, ditë e më shumë do të shkaktohen tollovi edhe më të papërballueshme për udhëtarët.