Të fundit

Salihu: Vendimi i masave anti-Covid nga Qeveria e Kosovës, shqetësim për qytetarët e Luginës së Preshevës

Kryetari i Kuvendit Komunal të Preshevës Sami Salihu ka reaguar në lidhje me vendim e masava të reja anti-Covid nga Qeveria e Kosovës, transmeton Ministria e Lajmeve.

Kryesuesi Kuvendit ka shprehur indinjatën e tij rreth këtij vendimi duke konsideruar kështu si një goditje financiare dhe pengesë për lëvizje të lirë ndaj qytetarëve të Luginës, rrespektivisht të komunës së Preshevës.

Më poshtē mund ta lexoni reagimin e plotë të z.Salihu