Të fundit

PVD nis me grumbullimin e nënshkrimeve për elektorë, fton anëtarësinë për mbështetje

Përmes një postimii në facebook, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, ka ftuar anëtarët dhe simpatizantët e subjetit që drejton për dhënien e nënshkrimeve përkrahëse për elektorë.

“Jemi në fazën e grumbullimit të nënshkrimeve përkrahëse për elektorë për zgjedhjet për Këshill nacional. Si gjithë herë kemi nevojë për përkrahjen tuaj.

Grumbullimi i nënshkrimeve organizohet në zyret tona në Preshevë dhe Bujanoc.

Në Preshevë prej orës 11:00 deri 17:00,

Në Bujanoc prej orës 12:00 deri 18:00,

Ju mirëpresim në bashkëpunim” – thuhet në postimin e kryetarit të PVD-së, Shaip Kamberi.

Ndryshe, zgjedhjet me elektorë, kanë rezultuar pas moskrijimit të shumicës së re në Këshillit Kombëtar Shqiptar, kur katër partitë shqiptare, nuk mbështetën fituesin e zgjedhjeve, Ragmi Mustafin e PVD-së.

Zjedhjet me elektorë, do të mbahen më 7 maj, nga ku pritet të krijohet shumica e re e KKSh-së.