Lajme

Projekti madheshtor nga Jetimat e Ballkanit, po fillon ndërtimi i shtëpisë së të moshuarëve

Edhe nje lajm i madh vjen nga shoqata Jetimat e Ballkanit ne krye me hoxhen Halil Kastratin.

Iniciativa e radhes nga kjo shoqate eshte ndertimi i nje objekti qe do ti plotesoje kushtet per t’ia bere te mundur te moshuarve qe kane nevoje qe te strehohen.

Ky eshte postimi Halil Kastriti ka bere lajmin e madh para pak castesh:

Jemi të lumtur aq sa edhe fjalët nuk mund ta përshkruajnë gjithë emocionin.
Shumë vite afër popullit me popullin për popullin.

Zoti fuqiplotë na dha forcë dhe nuk u ndalëm asnjëherë në shumë sfida që i patëm , por bashkë i tejkaluam.

Lajmi më i gëzushëm për ju dhe për ne në këtë muaj të bekuar të Ramazanit është se po fillon ndërtimi i shtëpisë së të moshuarëve. Objekti do ti ketë 12.435 m2 dhe do të kushton 2.3 Milion Euro.

Ne sot nënshkruam kontratë me kryetarin e komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj për shfrytzimin e parcelës e cila është në fshatin Gjinoc dhe është parapare kjo parcelë për strehimore të të moshuarëve

Ashtu siç kemi mundur ti bëjmë mbi 400 familje me strehim edhe në këtë projekt gjigand jeni ju ata që e bëni të mundur realizimin e kësaj shtëpie më se të nevojshme në vendin tonë

Ne ju ftojmë më datë 31.05.2019 në iftarin që do të shtrohet në vendin ku do të ndërtohet ky objekt dhe aty do të fillon puna e kësaj kryevepre të shoqatës tonë.

Së shpejti me anë të videos do të dalim me informata më të hollësishme.

Bamirës Zoti kurr mos ju humbtë