LajmeTë fundit

Presheva Jehon me dinjitet perfaqsoj qytetin e Presheves ne festivalin madheshtor te Vitis “FLAKADANI I KARADAKUT”kushtuar Komandant Nijazi Azemit

Presheva Jehon me dinjitet perfaqsoj qytetin e Presheves ne festivalin madheshtor te Vitis “FLAKADANI I KARADAKUT”kushtuar Komandant Nijazi Azemit …

Por qyteti i Presheves po na anashkalon ne çdo form(dite flamuri ,programe qe kan rendesi te madhe , dhe poashtu pa mjete financiare qe 3 vite… )

Ne Prap do te jemi aty ku na kerkon vendi, qoft edhe me forcen tonë te fundit , ne kembe a ne nje forme tjeter do te qendrojm gjall e do ti perballojm keto rryma te egra…
Nje faleminderim i vecant per gjith Artistet.

Ekipi i Valltarve , ekipi i folklorit Vllezrit Emini Jonuz Bilalli , grupin e zurlave e tupanave …
Falemderit juve qe po e perfaqsoni me dinjitet Presheven…