MaqedoniTë fundit

Plasin “bomba” të reja: Spasovski dhe Jankullovska në njërin nga përgjimet?

Para disa orëve në internet janë paraqitur 4 përgjime të reja telefonike. Përgjimet janë postuar në rrejtin social rus “Vk.com” nga një profil i regjistruar si “Ilija gromovnik”

Në një ndër bisedat pretendohet se janë zërat e Oliver Spasovskit dhe Gordana Jankullovska, të cilët bisedojnë si do të sillen me mediumet

Nga Prokuroria Speciale kanë deklaruar se përgjimet nuk kanë dalur nga institucioni i tyre dhe se do të verifikohet se a janë pjesë e materialeve te tyre. /