Lajme

Petar Petkoviq ndalohet në Merdare, nuk i lejohet të hyjë në Kosovë

Petar Petkoviqit, drejtorit të ‘Zyrës për Kosovën në Serbi’, i është ndaluar hyrja në Kosovë, raportojnë mediat kosovare.

Ky është ndalimi i pestë që nga fillimi i vitit që Kosova e ndalon Petkoviqin të hyjë në Kosovë, e i cili është kryenogociator i palës serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë.