Të fundit

Sinani dhe Kamberi sot u takua në Prishtinë me përfaqësuesin e Ligës Shqiptaro-Amerikane me seli në New York, z.Agim Aliçkaj

Kryetarja e komunës së Preshevës Ardita Sinani dhe deputeti popullor Shaip Kamberi gjatë ditës së sotme u takun në Prishtinë, me përfaqësuesin e Ligës Shqiptaro-Amerikane me seli në New York, z.Agim Aliçkaj dhe veprimtarin Shaban Mehmeti, transmeton Ministri e Lajmeve.

“Të drejtat e shqiptarëve që jetojnë në Serbi ishin temë kryesore e këtij takimi” – thuhet në njoftimin e znj.Sinani

Postimi i plotë

?? ????̈? ?????????-????????? ???? ??̈? ??̈ ??????? ? ?????????̈?? ??̈ ??????̈

Sot bashkë me deputetin popullor dhe kryetarin e PVD, z.Shaip Kamberi bashkëbiseduam në Prishtinë, me përfaqësuesin e Ligës Shqiptaro-Amerikane me seli në New York, z.Agim Aliçkaj dhe veprimtarin Shaban Mehmeti.

Të drejtat e shqiptarëve që jetojnë në Serbi ishin temë kryesore e këtij takimi.

Ishte dakordim i përbashkët që përfshirja e Luginës së Preshevës në dialogun Kosovë-Serbi është e domosdoshme për paqe të qëndrueshme në rajon.

Z. Aliçkaj, edhe në emër të Joseph Diogardi, u zotua se do të angazhohet për interesat Luginës së Preshevës pranë autoriteteve amerikane.