Lajme

Përplasje e ashpër në Kuvendin e Istogut, në mes LDK-së dhe AAK-së

Kuvendi Komunal në Komunën e Istogut ka mbajtur seancën e radhës, e cila ka kaluar me tensione.

Kjo pasi mes asamblistëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës ka pasur një përplasje.

TV Fontana, ka publikuar një videon ku shihen asambleistët e AAK-së dhe ata të LDK-së duke debatuar me njëri-tjetrin.

Madje kjo përplasje si duket gati ka eskaluar në përleshje fizike.

Për të evituar përplasjen kanë ndërhyrë personat tjerë prezent.