Të fundit

Pas incidentit, Mitroviq shkon për vizit në familjen Muherremi në Medvegjë

Drejtori i Shërbimit të Trupit Koordinues për Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, Nenad Mitroviq, ka vizituar të premten familjen Muharemi në Medvegjë, e cila së fundmi ka përjetuar shqetësime nga persona të panjohur.

Gjatë bisedës me familjen e Muharemi Mitroviqit, ai tha se nuk ka arsye për shqetësim, se Republika e Serbisë i mbron të gjithë qytetarët e saj pa dallim kombësie dhe feje.

“Ne nuk do të lejojmë asnjë konflikt dhe do të bëjmë gjithçka për të parandaluar incidente të tilla, qoftë edhe më të voglat. Vetëm marrëdhëniet e mira mes shqiptarëve dhe serbëve garantojnë prosperitet dhe përparim në të gjitha nivelet. Jetojmë me njëri-tjetrin dhe jo pranë njëri-tjetrit – ka thënë Mitroviq”