Lajme

Përfundon aktiviteti “ Dita e pastrimit të botës “

Mjedisi është shtëpia jonë, të cilin duhet ta mbajmë të pastër, ta ruajmë dhe ta mbrojmë nga çdo kërcënim, qoftë edhe nga vetja jonë.

Mbi 150 te rinjë preshevar iu bashkangjitën aktivitetit “ Ta pastrojmë Luginën “ i cili u realizua me 16.09.2019 në fushatën “ Dita e pastrimit të botës “ , aktivitet i cili realizohet ne 157 vende të ndryshme të botës , gjithashtu do të vazhdoj edhe ne Bujanoc.

WorldCelanupDay21sep2019 ne vitin 2019 dhe në vitin e ardhshëm 2020 drejtohet nga Let’s do it Kosova dhe Let’s do it Estonia.

Aktivitet “ Dita e pastrimit të botës “ apo
“ WorldCelanupDay21sep2019 “ do të përfundoj me datë 21 Shtator. Ku gjatë 24 h do të transmetohen pamje Live nga e gjithë bota ne #Rtk , e gjitashtu për here te parë edhe sekuenca nga aktivitetet nga Lugina e Preshevës.