Magazina

Pa me provu, ju nuk mund ta dini se sa jam e mir me bo at punen. Ja NUMRl im.6844782…

‘Pa me provu, ju nuk mund ta dini se sa jam e mir me bo at punen’, ka then nje vaijz rreth te 30-av ne nje vide0 te hedhur ne face book ne profiIin e saja. Aj0 ne facebook-un e saj thot edhe se…VAZHD ONI me p0sht Ieximin:

Thot po ashtu se ka lnteres per njohije me ndo nje mashkuIl dhe se ju duhet ti derg0ni ftesa ne profiIin e saja te FB dhe ju apeIon qe te beni LlKE dhe te K0MENT0Nl sepse i shik0n te gjitha dhe ju pergjigjet ndoshta. PER TA MARR facebook-un E SAJA, JU FT0JM QE TA HAPNl rekI,amen ketuPOSHT DHE JU SHFAQJEN TE DHENAT