Të fundit

OSBE dhuron 100 paketa me ushqim për qytetarët e komunës Bujanocit

Edhe misioni i OSBE-së ka shpërndar sot ndihma për qytetarët e Bujanocit, raporton rtvpresheva.com


Misioni i OSBE-së në Beograd, përmes zyrës së sajë në Bujanoc, ka donuar 100 paketa me ushqim për qytetarët në nevojë të Komunës së Bujanocit.

Lufta e përbashkët kundër COVID19 e bënë OSBE-në edhe njëherë partnere të drejtëpërdrejtë të Komunës së Bujanocit dhe qytetarëve të sajë.