Magazina

Organizata jo qeveritare “MeL” zhvillon aktivitetin e sakj me shpërndarjen e fletushkave

Organizata jo qeveritare “Mel” zhvillon aktovitetin e radhës me shpërndarjen e fletushkave nëpër rrugët e komunës Preshevës.

Ky aktivitet kishte për qëllim informimin e qytetarëve të komunës së Preshevës se si duhet ti qasen institucioneve relevante publike.

Qytetarët shprehen interesim të konsiderueshëm në lidhje me të dhënat e shënuara rreth informacioneve të përgjithshme e sidmos të rinjët ishin ata të cilët shprehen interesimin e madh në lidhje me aktivitetin që ishte pjesë e projektit nga Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Social të Serbisë