Të fundit

OJQ Vizioni shpërndan uniforma gjimnazistëve , pjesë e projektit “Uniforma për nxënësit”

Projekti ” Uniforma për nxënësit ” i cili është funansuar përmes konkursit për OJQ nga Këshilli Kombëtar Shqiptar , sot i dhuruam uniformat për një kalsë për nxënësit e Shkollës Mesme Teknike “Presheva ” të drejtimit Ekonomik kl – II – /6 .

Uniformat u përfunduan nga gjenerata e dytë e Kursanteve në kursin profesional të rrobaqepsisë pranë OJQ Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim , të cilat i faleminderojm për punën vullnetare që e kanë bërë.