LajmeTë fundit

Mehmet Zenka: Shqiptarët janë NJË pa dallim feje dhe nuk mund të na përçani (Video)

Ministri, Mehmet Zenka në Parlamentin e Malit të Zi në një debatë me deputetët e Frontit Demokratik (DF), tha se shqiptarët pa dallim feje janë një dhe se me shekuj janë munduar ti përçajn në baza fetare por nuk ja kanë arritur qëllimit.
Zenka i porositi deputetë e FD se janë të vegjël dhe nuk do ja arrijnë qellimit që ti përçajnë shqiptarët./Malësia.ME/

Kliko në link për ta parë videon : https://youtu.be/XK6x2kF9M8E