Të fundit

Nxënësit e Luginës nga 8 nëntori në pushim vjeshtor?

Pushimi vjeshtor zyrtarisht fillon më 8 nëntor, që do të thotë se nxënësit shkojnë në shkollë deri të premten – nëse kalon propozimi i Ekipit të Shkollave.

Zyrtarisht ky propozim duhet të diskutohet në seancat e Shtabit të Krizave.

Sipas atij propozimi, pushimet do të zgjasin gjithsej 9 ditë kalendarik. Shtabi i Krizave do të mblidhet këtë javë, por nuk dihet se kur – askush nga Shtabi ende nuk është njoftuar zyrtarisht për datën dhe datën.