Të fundit

Ky është personi që mbyti 25 vjeçarin sot në Ferizaj

Sot në mesditë pas disa të sht,ënave me ar,më afër stacionit të autobusëve në Ferizaj.Sh. Rexha dyshohet se është personi që ka kryer vepren.

Vr,asja e M.A. që ndodhi para 2 orëve në Ferizaj, sipas burimeve të Ballkani.info, është bërë për gjakmarrje.

Burime tona kanë thënë se viktima 25 vjeçar në momentin e vr,asjes ishte i shoqëruar edhe nga një mashkull, ndërkaq deri më tani policia ka arritur t’i arr,estojë dy persona, dorasin dhe shoqëruesin e viktimës.