LajmeShqipëriTë fundit

Nuk i ka mbetur asgjë pas goditjes nga termeti, por burri i dhuron Bebe Rexhës një portokall

Bebe Rexha është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare në botë. Ajo premtoi se do u vinte në ndihmë të prekurve nga tërme dhe e mbaj premtimin e saj.

Bebe Rexha mbërrir sot në Shqipëri dhe fillimisht vizitoi të prekurit nga tërme në fshan Bubq. Këngëtarja tregoi se do të kontriboj në ndërmin e një shtëpie fillimisht atë të familjes Musa.

“Ne kemi shkuar në shtëpinë e familjes Musa. Shtëpia e tyre tani është e pabanueshme dhe duhet të rindërtohet nga fillimi.
Shtëpia e parë që do ta rindërtojmë është ajo e familjes Musa”, shkruan ajo.

Por një i një nga pjesataët e kësaj familjeje i prekur nga tërme me zemër të bardhe i ka dhuruar një protokalle këngëtares sepse nuk kishte gjë tjetër jepte.