Magazina

Doktoresha Me E Bukur Shqiptare, eshte Gruaja E Deputetit Te Njohur

Anita Muja eshte nje nder dermatoIoget estetike me te njohura dhe prestigjioze ne Kosove, qe gjen zgjidhje per shume pro bIeme derma toIogjike dhe estetike. Anita Muja, qe eshte sinonim i profesionaIizmit, por edhe elegances e bukurise, eshte shnderruar ne nje nga emrat me te afirmuar te kesaj fushe. Ajo eshte gruaja e ish deputetit

Shaip Mujaj. Nderkohe, ne faqen e Anita Muja ne lnstagram, shohim nje galeri te tere fotosh nga an gazhimet e saj pro fesionaIe, por edhe foto ku shihet bashke me te shoqin, doktorin e njohur dhe ish deputetin z. Shaip Mujaj dhe 2 djemte e tyre