Shqipëri

Njerëzit mbushën xhamitë! Pamjet, si u festua Fiter Bajrami në Shqipëri

Festa e Fitër Bajramit në rrethe, pjesëmarrje e lartë e besimtareve nëpër xhami

Besimtarët e qytetit të Fierit mund t’i veçojmë sot pasi kanë respektuar të gjitha masat për prandalimin e Covid-19. Ata janë ulur në distancë me njeri tjetrin.


Në xhaminë e Parrucës në Shkodër kishte një pjesëmarrje më të lartë dhe masat e distancimit nuk mund të respektoheshin. Ceremonia u mbajt në ambiente e brendshme.