Të fundit

Nga dita e premte hyrja në Serbi pa test, vetë-izolimi vetëm për udhëtarët e dyshimtë

Shtabi i krizave në luftën kundër koronacirusit do t’i dërgojë një propozim Qeverisë së Serbisë për të hequr testimin e detyrueshëm dhe izolimin gjatë hyrjes së udhëtarëve që vijnë nga shtetet tjera që pritet të filloj të miret si vendim që nga dita e premte, raporton Ministria Lajmeve.

Qeveria e Serbisë do të vendosë për këtë masë në seancën e nesërme.

Rekomandimi i Shtabit të Krizave është që ky propozim të filloj të implementohet nga dita e premte, që mos nevojitet asnjë test PCR për të hyrë në Serbi, si për qytetarët e Serbisë, ashtu edhe për qytetarët e vendeve të tjera – tha Dr. Darija Kisić Tepavčević.