Të fundit

Nga dita e hënë, 40 shkolla në Serbi kalojnë online dhe të kombinuar, në mesin e tyre edhe Presheva

Ministria e Arsimit e Serbisë ka publikuar të dhënat më të fundit lidhur me mënyrën se si do të zhvillohen mësimet në qytete dhe komuna nga e hëna e ardhshme, 13 shtator.

Mëse 40 komuna do të kalojnë në model të tretë, online në shkollat e mesme.

Këtë model, pra modelin e dytë, nga 13 shtatori, klasat e shtata dhe të teta të këtyre komunave do ta aplikojnë:

Klladovo, Petrovac na Mlavi, Nova Varosh, Priboj, Uzhice, Valevë, Despotovac, Jagodina, Çuprija, Paraçin, Svilajnac, Rekovac, Preshevë, Novi Pazar, Bojnik, Veliko Gradishte, Zhabari, Bolevac, Zajeçar, Knjazhevc, Bajanjevac, Zajeçar, Knjazhevac, Çajetina, Alibunar, Lig, Bogatiç, Ivanjica, Lluçani, Dolevac, Nish, Bella Pallanka, Vranje, Kralevo, Rashka, Tutin, Nova Cërnja, Arangjellovc, Kniç, Kragujevc dhe Topolla.