LajmeTë fundit

Nexhat Behluli “mik” me Sheshelin dhe Kadri Veselin

Nexhat Behluli “mik” me Sheshelin dhe Kadri Veselin Kështu e cilësojnë disa portale nga Kosova duke e sulmuar kështu Kadri Veselin i cili ka një foto me pronarin e TV Spektrit nga Bujanoci, Nexhat Behlulin.

Në faktë zakonishtë në kohë fushate z.Veseli shpeshë sulmohet nga oponentët e tij politik duke e etiketuar atë në mënyre të ndryshme. Kësaj rradhe po përdoret një foto e Nexhat Behlulit me radikalin serbë Sheshel, e cila është shkrepur pas një debati televiziv në një Televizion serbë Happy Tv, ku z.Behluli është i ftuar shpeshë.