Në Serbi sot 386 të infektuar dhe 18 të vdekur

Sipas informacioneve të fundit, 386 persona janë regjistruar si të infektuar në Serbi deri në orën 15:00 pasdite sot.

Në të njëjtën periudhë, 18 njerëz kane vdekur.

Në 24 orët e fundit, u testuan 8,646 persona ndersa ne total 480.346.

Deri më tani ne Serbi janë regjistruar 17,728 persona të infektuar, dhe 370 njerëz kanë vdekur.

Aktualisht jane 3,639 raste aktive.

Në respiratorë jane 130 persona, ndërsa shkalla e vdekjes është 2.09 përqind.