LajmeTë fundit

Shkarkohen anëtarët e Këshillit Komunal

Shkarkohen nga detyra dhe funksioni anëtarët e Këshillit Komunal në Preshevë, para mbarimit të mandatit pët të cilin janë zgjedhur.

Para disa muajve, ishte bërë propozimi për shkarkimin e disa anëtarëve nga Këshilli Komunal në Preshevë, mirëpo për arsya të pa qarta atëkohë nuk ndodhi shkarkimi i tyre.

Sot, 4 anëtarët, e shkarkuar janë pëkatësisht nga radhët e Lëvizjes për Reforma(LR).Të kontaktuar nga portali Ministria Lajmeve, disa nga anëtarët mbi aktvendimin e shkarkimit nga detyra e këtij funksioni, ishte se ende nuk e dimë arysen e shkarkimit!