LajmeTë fundit

NAGIP ARIFI I KUNDERPERGJIGJET SHAIP KAMBERIT

Reagimi i Shaip Kamberit ndaj aktivitetit të të rinjëve të PD-së duke i akuzuar ata se po veprojnë si klandestinë, ka nxitur kryetarin e PD-së z.Nagip Arifi që përmes rrjetit social t’ia kujtojë Kamberit për keqpërdorimet që bëhen me vetdijen e tij.

Ndër të tjera ai thekson:

“E vërteta gjithmon është e rrezikshme për maskarenjë, për grabitësit dhe shfrytëzuesit e pushtetit.

Ata që kurr në jetën e tyre nuk kanë pasur jetë standarde me djersën e vet, sot i ka shfrenuar lluksi i pushtetit me djersën e popullit.

Për gjunah…”