Lajme

Shoqata ‘’Vizioni për zhvillim dhe kooperim ’’ ka filluar implementimin e projektit ” Kifle për çdo nxënës “

Shoqata ‘’Vizioni për zhvillim dhe kooperim ’’ ka filluar implementimin e projektit ” Kifle për çdo nxënës “ edhe në një shkollë tjetër.

Implementimi i projektit

” Kifle për çdo nxënës “

është duke u realizuar edhe në St.Hekurudhor në paralelen e ndarë të shkollës fillore “ Prof. Ibrahim Kelmendi “

Përmes keti projekti po ju sigurohet shuajte të gjithë nxënësve që mësojnë në këtë shkollë.

Sot perfaqësuesit e Shoqatës për Vizioni për zhvillim dhe kooperim” vizituan nga afër implementimin e ketij projekti dhe biseduan me profesoret e shkollës , ku te cilët deklaruan se e kane mirëpritur projektin “ Kifle për çdo nxënës “ dhe me implementimin e këtij projekti duke faleminderuar shoqatën dhe donatorin që e ka bërë tē mundur këtë projekt.

Akitiviteti tonë e përcjollën nga afër ekipi i Rtv Aldi.

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim.
Preshevë
22.10.2019