Të fundit

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj të mërkurën fillon vizitën tre ditore në Luginë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme në Republikën e Shqipërisë, Gent Cakaj, tashmë ka konfirmuar vizitën tre ditore që do ta zhvilloj në Luginë të Preshevës.

Ministri Cakaj vizitën në Luginë do ta filloj të mërkurën më 10 Qershorë, në qytetin e Preshevës ku do të takoj përfaqësuesit e partive politike shqiptare që do të garojn në listën e përbashkët për në zgjedhjet parlamentare në Republikën e Serbisë

Kjo është agjenda:

10 qershor, e mërkurë – Preshevë

■ Takime të veçanta me përfaqësuesit e partive politike nënshkruese të listës së përbashkët zgjedhore “Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar”: