Shqipëri

Meta takon sot krerët e partive që braktisën Kuvendin

Kreu i shtetit, Ilir Meta do mbajë një takim me krerët e partive politike që dogjën mandaten në shkurt të këtij viti.

Blushi njofton se takimi do mbahet për të diskutuar lidhur me situatën dramatike ku ndodhet vendi.

Ndërkohë paralajmëron inisiativa, vendime dhe takime shumë të rëndësishme.

“Presidenti Meta do të kërkojë takim me të gjithë kryetarët e Partive Parlamentare që braktisën Kuvendin në shkurt 2019, për të diskutuar lidhur me situatën dramatike ku ndodhet vendi. Padyshim do të ketë edhe të tjera inisiativa, vendime dhe takime shumë të rëndësishme!”-njoftoi Blushi.