Të fundit

Merkel i rikujtonë përsëri Serbisë: Kosova është e shqiptarëve dhe jo e Serbisë

Merkel i jep shkollë përsëri Serbisë thotë që Kosova është e shqipëtarëve dhe jo e Serbisë. Zonja e parë e Gjermanisë sërish futet në këto deklarata për Kosovën.

Merkel ka thënë disa ditë më parë, se Gjermaninë gjithmonë e ka mbrapa për çdo gjë dhe se Gjermania nuk do ta braktisë asnjëherë Kosovën deri në fund.

Kosova është e shqipëtarëve anë e mbanë botës kudo që janë dhe jo e Serbisë siç thonë disa qytetarë serb, u shpreh Angela Merkel.

Kqyrni punët e juaja dhe mos flitni për Kosovën, se Kosova i ka detyrat e tyre për ti përfunduar. Secili le ta drejton shtetin e vet dhe mos t’i fut hunët tek Kosova, përfundoi Merkeli.