Të fundit

Më 16 nëntor fillon edicioni i 18-të i festivalit “Ditët e Komedisë Shqiptare”

Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” dhe Teatri i Qytetit të Preshevës, kanë paralajmëruar fillimin e festivalit tradicional “Ditët e Komedisë Shqiptare”.


Edicioni i 18-të i festivalit “Ditët e Komedisë Shqiptare”, më 16 nëntor fillon me shfaqen e Teatrit të Preshevës “Grafitet” në regji të Naser Shatrollit, duke vazhduar me komedi nga teatri i Gjilanit, Gostivarit dhe Podujevës/preshevapress