Bota

Masakër në SHBA, identifikohet autori

Të paktën 20 pësona janë vrarë dhe 26 janë plagosur në Teksas, të SHBA-ve kur i riu 21 vjeqar Patrick Crusius, hapi zjarrë nga pushka automatike në një parking duke vrarë kalimtarë të pafajshëm dhe në qetësi vazhdoi misionin e tij deri sa u arrestua.

Ai kishte deklaruar në hetuesi se qëllimi i tij ishte të vras sa më shumë meksikan. Masakra zgjati rreth 20 minuta duke vazhduar me të shtëna edhe nga persona të tjerë, deri tani të paidentifikuar.