Të fundit

Çorapet “FILA” do të prodhohen në Medvegjë

“Marveshja e arritur sot me Kompaninë “FILA” në zyren për Europë dhe Azi, me fabrikën tonë në Medvegjë pêr prodhimin e çorapëve, është rezultat i angazhimit tonë te vazhdueshëm sasisorë dhe cilësor!

Përtej faktit të rihapjes së dyerëve te fabrikës tonë “MEDINVEST “ në Medvegjë e cila per arsye Pandemie u mbyll, kjo marveshje siguron një bashkëpunim afat-gjate, për tër kapcitetet tona prodhuese!.
Gjej rastin për të uruar festat e nëntorit, bashkepunetorëve tanë, si dhe kthimin e shpejtë në vendet e tyre të punës, ka shkruar Muharrem Salihu, pronarë i kompanisë.