Lajme

Kusari-Lila: Mogherini s’ka kredibilitet të flasë për Kosovën – taksa s’e dëmton miqësinë me SHBA-në

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, thotë se shefja e diplomacisë Evropiane, Frederica Mogherini e ka humbë kredibilitetin të flasë për Kosovën.

Sipas saj, shefja e BE-së gjatë mandatit të saj ka shprehë njëanshmëri dhe favore për Serbinë

Shefja e Alternativës thotë se taksa nuk i prishë marrëdhëniet miqësore mes ShBA-së dhe Kosovës, ka thëë ajo pë EO.

Sipas saj, këtyre raporteve më shumë i japin fund, thëniet se taksa nuk hiqet deri në njohje nga ana e shtetit fqinjë.