Të fundit

Kronikë zgjedhore/ voton Sami Salihu

Kandidati për kryetar të komunës së Preshevës nga radhët e Lëvizjes për Reforma, Sami Salihu ka kryer obligimin qytetarë të votimit.

Salihu është shprehur se sot uroj dhe shpresoj se deri në fund ky proces zgjedhor të shkojë në mënyre të mirë dhe të ndershme.

Mes tjerash kreu i LR shtoi se sot është një ditë pranvere dhe shpresojë që të ketë edhe pranverë në politikën e Preshevës.