Showbiz

KONCERT I MADH I GRUPIT LEGJENDAR TE PRISHTINES “GJURMET”

20 VJET NE 20 KANGE

KONCERT I MADH I GRUPIT LEGJENDAR TE PRISHTINES
“GJURMET” ME SHUME TE FTUEM

NE 20 VJETORIN E ÇLIRIMIT TE PRISHTINES

GJURMET FESTOJNE DITEN

KUR KANGA DHE DASHNIA U KTHYEN NE QYTET

12 QERSHOR

SALLA 1 TETORI

ORA 20 E 30

NJI DITE KUR DUHET ME QENE ATY!