FutbollSporti

Kompania Maliqi nga Diaspora vazhdon mbeshtetjen me donacionin e dytë për ekipin e vajzave Preshevë-Bujanoc

Kompania Maliqi nga Diaspora vazhdon mbeshtetjen Me donacionin e dytë per ekipin e vajzave KffPreshevaBujanoca

Pas paisjeve me ndresa sportive per Klubin e femrave Presheva-Bujanoca dhe Shkollen e futbollit PB nga Kompania Maliqi.

Donacioni i dytë per ushqimin e lojatereve per 1 vite , sot na dhuruan 1.000 euro permes Nevzad Lutfiut , ne emer te Kompanis Maliqi me seli ne ? Minhen te Gjermanis me pronarin e saj z.Lulzim Maliqi ku na premtoi ne takimin e pare se do te kemi mbeshtetje per KFF PB

Kryesia e klubit ne shenje faleminderimi ndau nje mirenjohje edhe per Nevzad Lutfiun, per perkrahjen qe po e jep per te mire te klubit futbollit per femra nga komuna e Bujanocit dhe Presheves