Të fundit

KBI Bujanoc demanton lajmin për hapjen e xhamive ditën e enjëte

Njoftim :

Këshilli i Bashkësisë islame në Bujanoc: DEMANTON informacionin nëpër disa portale dhe profile ne FB se të enjten do të hapen xhamitë në Luginën e Preshevës, dhe njofton se ky informacion nuk është i vërtetë.

Sigurisht se dëshira për hapjen e xhamive është shumë e madhe,,
Por, vendimi se kur do të hapen dhe në çfarë kushte,, pritet të diskutohet menjëherë pas vendimit shtetërorë për heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme dhe orës policore, mes organeve të Bashkësisë Islame në Serbi dhe atyre shtetërore.

Deri ateherë, ne si Institucion kompetent fetar për këto çështje, do të njoftojmë opinionin tonë menjëherë.

NJOFTON: KBI – BUJANOC