Të fundit

Sinani s’bashku me bashkëpunëtorë dhe aktivistë bënë homazhe pranë vendit ku ishte lapidari

Gjatë ditës së sotme kryetarja e degës së Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Ardita Sinani, e shoqëruar nga një grup bashkëpuntorësh dhe aktivistësh vendosën kurora lulesh dhe bënë homazhe pranë vendit ku ishte i vendosur lapidari i dëshmorëve të UÇPMB-së.

Lavdi dhe respekt i përjetshëm dëshmorëve të rënë!